Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 11, 2009

kesedihan terasa..

coretan Atin at 6:46 PM
Reactions: 
hurmm..knape ye agaknye??aku cdey..nak tau ker??huhuhu...

aku cdey sbb aku cdey..knape ak cdey??sbb aku cdeyla....huhuhu

sbenarnye aku sgt cdey...cdey sgt2..xleh nak gambarkan ksedihan aku..hwaaa...

korang tau x??aku cdey ni...cdey..cdey...sob..sob..mak, tulun2!!

xpela,korang2 xpaham mcm mane ksedihan aku..aku cdey..tp xpela...esk luse okeyla tu...

aku cdey sbb terpaksa reject tawaran keje kat nova company yg ak g intebiu ari tu..

fist time aku dpt intebiu keje, then aku susah payah g intebiu, tp lastly aku reject..

ak nak g, tp bnyk faktor yg halang aku reject tawaran ni..

semoga Allah akan bg aku keje yg lbey sesuai utk aku kemudian hr..huhhu

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

2 omelan yang prihatin on "kesedihan terasa.."

adelin_uk on May 11, 2009 at 10:55 PM said... [Reply]

xpe,
moga ada byk lgie peluang yg mendatang~

Atin on May 11, 2009 at 11:02 PM said... [Reply]

huhuhu~~
tenkiu ad..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal