Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 14, 2009

[W][O][N][D][E][R] [G][I][R][L][S]

coretan Atin at 11:55 AM
Reactions: 




















WONDER GIRLS

nilah grup korea yang paling paling aku minat...cute and sweet kan dorang?? i do love you all..Ye Eun, Sun Ye selaku ketua, Yoo Bin rapper, Sun mi and So Hee...sumenye comel2 dan cantik..yang paling mude dlm grup ni adalah so hee..yang paling aku minat Ye Eun yang sweet and cantik...sore dye yang paling sedap..ye eun ade berduet ngan sorang rapper korea..tajuk lagu dye baby i love you..ye eun sgt cute dlm tu..tp bile tgk ye eun nyanyi sorg2, nmpak cam janggal and aku lebih suke bile dye bersama ngan grup dye wonder girl..

first lagu yang aku minat NOBODY...aku tgk sume persembahan lagu nobody...style same tp stage laen dan baju laen...tapi baju dorg time wat konsert or persembahan mesti cantik..thats why aku suke tgk dorg...tp nobody ade jgk versi laen..versi disco ade, versi polis ade, versi ballad ade, versi rock pon ade..time nyanyi ballad pon sedap but aku lbey suke time versi disco and versi polis...pastu plak aku mula jangkit ngan lagu SO HOT...lagu ni menampilkan WG lbey seksi dan nakal..dorg ade karakter masing2 dlm lagu neh..aku suke tgk dorg mnari...mcm2 gaye dorg nari..solute la preka tarian dorg...dorg sume ni mmg pndai mnari..mmg mnjadi ikutan kat korea, thailand..da jd fever wonder girls..

then aku mule tukar ke lagu TELL ME..dalam music video lagu neh, So hee jd wonder girl selamatkan org dlm kesusahan..hahaha..lawak video klip dye...aku pernah pegi karaoke lagu neh..hahaha..lawak plak..sambil nyanyi sambil nari sbb suke ikot gaye dorg menari..time nk karaoke, tibe2 xde lirik plak..fuh naseb baek aku da hafal lagu ni..lehla aku berkaraoke..hehehe...pastu aku teros addict kat lagu IRONY..lagu ni lagu lame dorang..time tu rapper dorg Hyun Ah still dlm grup lagi..skrg da kuar akibat masalah kesihatan dan diganti dgn Yoo bin..lagi irony ni karakter dorg dgn berbaju seragam skolah yang telah diubah gaye...pelbagai gaye baju seragam skolah tu...klip video lagu irony pon best~~

pastu aku addict plak ngan lagu EEBABOO..lagu ni lembut and soft jer dgr...lagu tema citer I like it hot yang dilakonkan oleh So hee...lagu ni pon dorg ade watak masing2...setiap kali persembahan,dorg mesti pkai baju style yg same...sorg2 tu ade style masing2..sweet kan??style yang agak rap..ala yang slalu rapper pakai tu..ciap pkai rantai,topi, pastu baju 2,3 lapis...but nice..

pastu skarang aku da ter addict ngan lagu NOW..lagu ni di oloh kembali or dnyanyikan kembali oleh WG..lagu ni ade 1 grup korea tu nyanyi tp yg ni versi wonder girls..video klip pon same ngan grup lagi 1 tu..tp aku suke lagu ni n video klip ni..i love all about WONDER GIRLS..

lets enjoy their performances!!!! brings to you..WONDER GIRLS semnida...


nobody diso version


nobody remix version

so hot

tell me

Eebabo

irony

now MV


credit to Ye eun impact blog

0 omelan yang prihatin on "[W][O][N][D][E][R] [G][I][R][L][S]"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal