Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 10, 2009

Temuduga a.k.a interview a.k.a intebiu

coretan Atin at 6:32 PM
Reactions: 
salam dan hye semua..berjumpa lagi kiter dalam rancangan~~~ mari belajar menaip!!hihihi..

entry kali ni aku nak berkongsi sedikit pengalaman la..pengalaman tajuk diatas..korang2 penah kena temuduga x??xkesa la...temuduga keje ker, temuduga utk mnyambung plajaran ker, temuduga calon menantu ker or temuduga nak jadi calon pelajar af!!pendek kate..panjang x kate taw...erm,pendek kate, kesemua temuduga2 tersebut akan melahirkan 1 perasaan yang sukar utk diterjemahkan..perasaan yang bercampur baur..takot ade, hepi ade, x sabar ade, teruja ade, ape lagi yang ade???ermmm...pendek kate lagi, semua la ade..

aku pon penah mngalami pengalaman ini..interview keje..yela, da abes study ni, kena fikir mase depan pulak..masuk ke fasa baru, fasa bekerja...tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi..eh...macam penah dgr plak falsafah ni...melodi..pinjam jap ek???


NOVA company

Miracon company


1 temuduga da lepas, 1 lagi menanti..waaa~~~takotnye..cuak sgt..mcm xnak g pon ade jgk...tp kena jgk lalui..dpt x dpt blakang kire..yang penting aku kena wat yang terbaik..temuduga yang lepas tu bagi aku okey..xdela formal sgt dye temuduga..mcm borak2 jer..xtaula ,mcm mane keputusannye..kiter wait n see je...in da mean time, kena usaha lagi dapatkan temuduga2 yang lain...

ari jumaat yang akan datang, bermulalah penyerangan kami ke atas pwtc...serang utk dptkan keje..sbb kat pwtc ade karnival kerjaya..so, sape2 yang berminat nak survey2 keje n drop resume, dalu-alukan la..semoga rezeki kiter sume akan dilimpahkan oleh Allah SWT..tp tanpa usaha, xdpt jgk..sbb Allah akan menolong hambanya yang menolong dirinye sndiri..tepuk dada, tanyela iman..

okeyla olz, thats all for now..renung2 kan dan selamat beramal~~

6 omelan yang prihatin on "Temuduga a.k.a interview a.k.a intebiu"

adelin_uk on May 10, 2009 at 8:52 PM said... [Reply]

da dapt interview ye atin..
gud luck2

♥ αγα ίδαγα♥ on May 10, 2009 at 9:03 PM said... [Reply]

bestnye tin
bley blanje mkn bile dpt keje nti

tiesta on May 10, 2009 at 9:40 PM said... [Reply]

waa nxt miracon ker,,kt mn plak nih?? gud luck2..g intebiu byk2 msti kalis nt huhu bgs2..

Atin on May 10, 2009 at 10:15 PM said... [Reply]

ad, mekaseh~~gud luck too

Atin on May 10, 2009 at 10:16 PM said... [Reply]

daya, ade rezeki keje dptla..ni rezeki intebiu..huhuhuu...same2 la kiter daya

Atin on May 10, 2009 at 10:17 PM said... [Reply]

tiesta, miracon kat balakong..mekaseh..kalis api n kalis air..huhuhu..gud luck too

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal