Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 28, 2009

Bagai Dunia Ini Milik Kami~~

coretan Atin at 7:53 PM
Reactions: 


Holla, Salam...MyEm0.Com

Hye..wat ape tu??rehat2 ek mlm2 mcm ni..uish,atin skrg ngah menderita sengal2 ubi kat belakang ni..adoyaii..xtau la ape sebab musababnye..rase nak baring jer..Penat `meronggeng' bersama kawan2 atin yg sporting semalam pon x ilang lagi..begitu jgk la ngan perasaan hepi dan enjoy semalam..kalo tiap2 ari enjoy mcm tu kan best..tp kalo x keje,duet nak enjoy pon x masuk..hehehe..
Hari yg dipilih majoriti adlah semalam,iaitu ari ahad bersamaan 27 Disember 2009..tepat pkol 10.30, atin ngan kwn2 bergerak dr kajang menuju ke Putrajaya dgn konvoi myvi merah milik atin ngan livina itam milik dak wan..agenda utama kitorg.tgk wayang..atin ngan daya 2 org tgk AVATAR dan kwn2 laen tgk CHIPMUNKS..sempat juge atin ngan daya kena perli ngan dak wan..yela, sbb tetibe terkeluar dr tgk wyang same2 ngan dorg...atin teringin sgt nk tgk Avatar dan naseb baek movie Avatar yang bernilai rm11 ni sedikit pon x menghampakan atin..hekhek..atin bg 10 star kat movie ni..

after tgk wayang, kitorg pon pegila melahap aka mengisi perot kat food court..berbagai2 cerita dan benda yg ingin dikongsi bersama2..ade2 aje gosip, citer panas dan citer sejuk diperdebatkan..terubat kerinduan mase zman2 kuliah dulu2...itula hebatnye kuase kawan...mane mau cari kwn2 yg 1 kpale..kat Universitila jwpannya...

After makan, kitorg meneruskan agenda seterusnya iaitu pegi menyerang pusat boling..sambil dorg duk tnggu turn nak dpt lane tu, atin,wawa,daya ngan awa pegi meyerang pusat permainan..haha..mcm bdk2 kan??tp best taw..kitorg pegi maen lwn2 kete..nak tau x knape atin pegi maen tu?sbb duet x mncukupila nak maen boling..wahaha..sbb tula pegi maen lwn2 kete..sbb nak maen tu kena baya singgit jew..berbaloi la rase..kihkih

then,lepas tgk dorg maen boling, kitorg menuju ke sasaran seterusnya iaitu Pusat Karaok......yeee!!!ingin meluahkan bakat yg terpendam???disinilah tempatnye....puas dpt nyanyi tp suare x dela mcm suare kak ct tp boleyla nak ckp ala2 Taylor Swift cket2...kihkih...tp entah knape,kuar2 jer teros suare menyerupai suare chipmunks...musykil betol...hihihi


sebelom berpisah kitorg beli donut big apple dan melantaknye kat putrajaya...sempatla atin ngan kengkawan2 menunaikan solat maghrib di masjid Sultan Mizan atau lebih dikenali Masjid Besi...sgt cantik dan sgt canggih...siap ade escalator dlm masjid tuh...mmg advance...

Sebelum atin menutup tirai malam ni, mmg xsahla kalo atin x memaparkan gambar2 yang terlebih muatan kat sini..hekhek..enjoyla gamba2 atin ngan kawan2 mcm kitorg enjoy berenjoy same2....







post signature

0 omelan yang prihatin on "Bagai Dunia Ini Milik Kami~~"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal