Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 10, 2009

Allah itu Maha Pemurah

coretan Atin at 11:34 PM
Reactions: 
salam..

Wallah~~!!bertemu lg atin ngan kamoo..lame da x menghupdate kat blog atin ni..bru skrg berkesempatan..rindoo jgk nak melahirkan idea2 yg xbrape nak bernas neh tp kena lahirkan jgk la..atin skrg sibuk ngan keje..kat subang ni..tp naseb baek keje kat cni xbrape stress sgt..manager pon leh wat kwn..tp kdg2 tu ade jgk rindu kat family kat kg..

erm, sbenarnye atin ade citer nak kongsi berkaitan dengan tajuk yg atin tulis kat ats tu..Semua org umat Islam tau kan yg Allah itu sgt Maha Pemurah..rezeki yg kiter dpt hari ini adalah hasil drpd sifat Allah yg Maha pemurah..apa2 shj yg kiter kehendaki, pasti Allah akan berikan pd kiter.lambat atau cepat kiter dpt..xperlu kiter mengeluh atau xpuas ati krn kalo kiter mintak pada Allah, pasti Allah akan tlg kiter..dan kiter sebagai manusia hendaklah bersyukur dengan pemberian Tuhan..atin jgk sgt bersyukur kerana apa yg atin harapkan selama ini(iaitu mendpat sebuah kreta myvi) termakbul jgk..atin skrg still lg rase shock dan mcm xpcaye da ade kereta sendiri..tp itu semua rezeki dr Allah..atin sgt bersyukur dan atin berharap atin x akan jd lupa diri dengan Allah dgn pemberian Nya yg ckup besar bg Atin..atin harap kamo pon mcm tu yea??

atin sempat jgk snap gamba no plat kete atin..WTH 3592..Alhamdulillah.

post signature

4 omelan yang prihatin on "Allah itu Maha Pemurah"

eija1807 on December 11, 2009 at 12:28 AM said... [Reply]

Alhamdulillah...
Tahniah dari rumatemu....
hehehe

Atin on December 11, 2009 at 6:50 AM said... [Reply]

mekaseh rumateku~~!!

akmal on December 13, 2009 at 8:12 PM said... [Reply]

hehe best naek...selesa sampai nak tido je dalam myvi...silap urvy la...heheh

Atin on December 13, 2009 at 9:26 PM said... [Reply]

kan3!!!betol skali..mcm xnak naek bilik..hahaha..erm, myvi..not urvy..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal