Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 23, 2009

Secret Reveal~~!!

coretan Atin at 8:44 PM
Reactions: 
Holla, Salam..

Seperti dalam entry yg lepas, atin ade menceritakan pasal shopping online kan??maseh ingat lg x??kalo x ingat, sila klik sini...ha, ingat da??hehee..nak tau x brg ape yg atin beli tu??jeng..jeng..
eh, sbelum atin reveal ape dye brg secret yg atin da berjaya beli tu hasil drpd pengalaman first time shopping online, atin nak cerita la cket perasaan atin...

Brg tu bru jer smpai td, proses shopping ni berlangsung dlm ms 2 hr..tenkiu pada ana gallery yg telah menjadi sumber atin mndapatkan brg yg selama atin cari2..jalan2 kat blog, terjumpa kat blog ana...balik jer dr keje td, teros mate atin tertangkap pada 1 objek yg melekat dlm pos surat umah atin...wallah,rase mcm nak bersorak jer kat budak2 yg tgh maen badminton td..tp kena la mantain cool dan cute kan..hihihi..xsabar giller nak bukak td..masuk umah, teros teriak kat housemate atin...
Shira, aku da dpat da belt yg aku tempah tu..mcm tu la teriakan sbentar td..ooopppss, da terlepas reveal da...hahaa..

Tula brg yg atin beli dr shopping online...nak tgk x??jap ek, atin snap gambar dye kejap..dye malu tu sbb dr td lg atin duk puji dye cantik...hehehe

Tadaaa~~!!! inila belt yg atin beli dr shopping online..santek kan??atin suke sgt..tq tu ana gallery..sy sgt suke dan puas ati taw...belt ni pon jenis yg melekat kat pinggang,so dye x la jatuh..i loike~~!!
Close up kat tgh2 belt atin ni..agak2 mcm berlian kan..hehe..kalo kena cahaya lampu, mmg berkilau kan..hihihi..

okeyla,atin nak pegi try belt ni lg..hekhek..xsempat snap lg gamba atin pkai belt ni..

Daaa~~~

post signature

2 omelan yang prihatin on "Secret Reveal~~!!"

akmal on December 24, 2009 at 2:45 PM said... [Reply]

wahhh...terkasima saye melihatnye....ranggi sungguh....kagum2..hehe

Atin on December 24, 2009 at 8:28 PM said... [Reply]

hahaha...agak2 mendapat perhatian awak x??hhihii

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal