Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

Shopping Online~~!!

coretan Atin at 8:28 PM
Reactions: 

Hellow..Salam..

Penatnye...penat baru balik keje..esok awal muharam, sepatutnya cuti, atin kena keje..adoyaii..nak rehat!! tp xdpt..xpela..huhuhu
Hurm, sebenarnye bukan atin nak criter pasal tu kali ni..semalam, atin ade terklik beberapa blog yang menjalankan jualan barang2 secara online..atau erti kate laen, shopping online...fuh..sungguh canggih dunia zaman skrg..xpayah susah2 pegi kat kedai nak beli baju,belt,sluar or even beg..sume cantik2 belaka..harganye pon lebey kurang same saje ngan brg kat kedai cuma bezanya ade tmbahan bayaran utk pos
brg tersebut..

Sedang atin sibuk membelek blog2 yang berkenaan, mate atin tertangkap pada 1 brg yg selama ni mmg atin duk cari2..sgt cantik dan sgt cantik..hehehe..tetibe atin terasa ingin membeli brg tu scara online ttp timbul juga rase ragu
2...kenapa nak diragukan??yelaa..duet kiter kena bank in kan ttp brg kiter belum lg sampai..lgpon ini first time atin teringin nak membeli brngan secara online ni..kebarangkalian dan risiko perlu juga dititikberatkan..patotkah atin mencuba membelinya ataupun lupakan niat atin ni??tp brg yg atin nak tu mmg atin berkenan dan teringin membelinya..lg pulak, brg tu agak susah utk mendapatkan di kedai2..(setakat ni belum jumpa lg la)...huhuu

Niat da ade tp yg perlu cuma tindakan seterusnya..apakah tndakan atin agaknye yea..atin akan update kan lg keputusan nye nnti...jika atin berjaya membelinya, atin akan paparkan disini,,heheeh..

daaa~~selamat malam..


post signature

2 omelan yang prihatin on "Shopping Online~~!!"

akmal on December 17, 2009 at 11:49 PM said... [Reply]

apakah itu???

Atin on December 18, 2009 at 10:41 PM said... [Reply]

adela..nnti suprise kat abg..heheeh

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal