Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 2, 2010

ADDICTED!!

coretan Atin at 8:14 AM
Reactions: 

hOllA Salam...

Gud Morning...ari ni,sakit belakang da reda cket tp still lg sengal2 ubi..jap lg nak drive plak(nk pegi uma abg kat rawang)..arapla selamat sampai..

ok,back to topik atin ari ni..berkisarkan tentang perkataan addicted..apekah yg dimaksudkan dgn addicted neh??kalo ikot dlm bhs melayunye,ketagih..tp bukan ketagih dadah mcm penagih dadah tuh..haish..

yg atin maksudkan disini ADDICTED dgn games kat facebook ni..tiap2 ari mesti nak kena menuai tanaman,kena tanam..hikhik..tiap2 ari jgk nak kena bagi ikan2 makan,hias aquarium..atin seronok even sume2 x idop tp seronok..hilang tensen kalo maen games ni..atin mmg suke tanam2..bela ikan pon atin suke..ingt nnti,ade bajet cket nak bela ikan kat umah ni..hehehe..atin ni baru jer menceburkan diri dalam bidang ni..hikhik..org laen da puas maen,atin bru nk start...level pon baru cket..tu yg kena usaha lbeh tuh..wakaka..

kat bawah ni atin ambek snapshot la kan buat kenang-kenangan..so,sudi2la menghantar adiah xpon jadila neighbour atin ye..hikhik..
Game ikan2 name dye Fishville~~!!
Game ni plak game tanam2 pokok...name dye Farmville..

nila watak atin dalam game ni..comey kan??hihihi

eh, da pukol bape da ni..dala mandi blom lg..adoyaii...daa~~~



0 omelan yang prihatin on "ADDICTED!!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal