Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 18, 2009

Dari Subang ke Rawang~~!!

coretan Atin at 12:38 AM
Reactions: 
fist thing fist, aku rase sgt bersyukur dan begitu teruja sgt..sbbnye aku da boley drive sorg2 tanpa ade org yg mengajar aku scr percuma..hurmm, rase takot jgk taw tp biasela kan, bnda baru mesti kiter rase nak cube kan..ni sume atas desakan abg aku...tetibe dye suh aku bwak kete pegi umah dye kat rawang..mase tu da pkul 10..kalo lewat2 jalan, takot sesak plak..dengan semangat yag agak kental, aku pon dgn beraninye membwak kete ke rawang...naseb baekla jln x bnyk kete..dlm takot2 pon, aku speed jgk..konon2 nak tnjuk aku leh bwak kete la..tp tanda P terpampang kat kete aku tu ha..kihkih..xpela janji selamat kan..tp ade dugaan jgk taw otw aku nk g umah abg aku tuh..aku tersesat 2, 3 kali jgk la..sesat kali 1, pegi masuk jln kat area komuter sg buloh..kalo aku terus agaknye skrg pon blom smpai uma abg aku ni..sesat kali ke 2 plak, pegi masuk jalan yg depan dye da xde jln aka jln mati..terjumpela hospital sg buloh..kali ke3, aku pegi masuk tol yg touch n go..aku nk touch ape, kad touch n go pn ak xde..terpaksela aku undur balik..naseb kete xde..lgpon kalo org nmpak aku, dorg wat x pndg jer sbb da nmpak tanda Profesional kat kete aku tuh..hakhak..akhirnya aku smpai dgn selamat di umah abg aku kat rawang neh..esok aku nak bergerak balik da..isnin da start keje..arap2 esok pon aku selamat smpai kat umah aku kat subang..InsyaAllah..^_^
post signature

2 omelan yang prihatin on "Dari Subang ke Rawang~~!!"

akmal on December 7, 2009 at 12:02 PM said... [Reply]

hehe pasni jgn sesat2 lg tau....kete pun nak upgrade da...huhuhu

Atin on December 10, 2009 at 11:34 PM said... [Reply]

da upgrade da..arap2 xsesat da..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal