Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 7, 2011

Hujung minggu bersama si dia!

coretan Atin at 9:52 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Hai, sebut saje hujung minggu, mesti dah berbagai plan dalam kepala. yelah, hujung minggu terperuk saja dalam bilik, xbest la kan. mau-mau nak jugak jejak kaki ke giant ke the store ke kan. ha, tapi hujung minggu yang lepas, si dia telah datang membawa-bawa si aku berjalan-jalan nonton wayang dan bersiar-siaran. si dia bersemangat book citer x-men first class tu. aku suka giller citer x-men ni. ade orang cakap biasa-biasa je, tp aku cakap best!!! peduli apa org cakap..hihihi. yang penting aku puas hati. tak gitu?aku bg 6 bintang..

Pastu......

aku dan si dia mencari-cari makanan mana yang enak dimakan. Plan nye nak makan kat seoul garden. tapi bila dah masuk, macam tak berapa nak berselera je. pastu, kami pon melilau-lilau mencari tempat makan yang lain.dengan bantuan peta elektronik(ak xtau nama yang sebenar), kami pon berusaha mencari BBQ Chicken kat situ. pusing punya pusing, last2 jumpala jgk. ternampak jer drumstik ayam yang crispy, air liur dah mula meleleh2.. so, cepat2 kami masuk... memang terbaek la. makanan yang kami order sume sedap2.. puas hati la makan kat situ. berbaloi..
Koci yang sedap!
Jerk BBQ Chicken yang delicious..tp pedas sikit..
Mushroom Soup yang pekat..
before tuh, aku belikan kek secret recipe utk si dia. sbb hari tu besday die xsempat belikan kek...
Sepasang kek!
 

2 omelan yang prihatin on "Hujung minggu bersama si dia!"

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on June 7, 2011 at 10:44 AM said... [Reply]

sweet kamu bdua! =)

Atin on June 7, 2011 at 12:28 PM said... [Reply]

thanks khumaera and thanks jgk sudi singgah! miss library..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal