Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 31, 2011

Memori Terindah!

coretan Atin at 4:47 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Dari kiri: Dak wan, Shira, Atin(empunya blog), Awa, Daya, Wawa, Along, Wani Bajni dan Ejat



Ni lah sebahagian daripada geng-geng mikrob yang dulu selalu kuar berfoya-foya beramai-ramai. how i miss that moment. enjoy sangat bila kuar ramai-ramai. malam-malam sanggup kami berempit bersama nak pegi makan malam kat luar pastu mesti berkaraoke atau maen bowling. hehe.. lama dah ditinggalkan zaman itu. zaman degree dulu. kawan2 ramai tapi skrg dah xde kuliah dan kawan yang seramai satu kuliah pun turut xde. sebab tula, dah xrasa seronok macam dulu.. umur pun dah makin meningkat.... berusaha untuk menjadi matang seiring dengan usia.... Hope kawan-kawan sume akan berjaya di dunia dan juga diakhirat.. dan juga impian serta cita-cita akan turut tercapai..
Salam.

 

0 omelan yang prihatin on "Memori Terindah!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal