Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 18, 2011

Hensemnyeeeeee...

coretan Atin at 11:28 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Yo.. hujung minggu ni korang pegi mane? berdatingan ke? aku xberaktiviti pon hujung minggu ni. beristirehat sahaja di tempat peraduan beta..wahaha.. bosanla jgk. tapi xpe, sbb aku puas hati dpt qadaq tido aku. badan pon dah terlemau dah sbb asyik tido, makan, tido makan lagi..

Act kan, aku ngah tengok citer jepung ni. tajuk die Zettai Reido yang Ueto Aya berlakon..pastukan, dalam episod 7. muncul la satu watak lelaki yang handsome nyelah..cair aku nengok die..moh usha handsome ke tak handsome mamat jepun ni..kulit mulus je mamat jepun ni..aish, xboley jadi ni..kena beli hada labo ah pasni, nak lawan matsuo nih..ooopppsss!
Ni rupa die dalam Zettai Reido tu.sebelah rambut pendek, sebelah panjang..motif ?

 Profile Matsuo Toshinobu
  • Name: 松尾敏伸 (まつお としのぶ)
  • Name (romaji): Matsuo Toshinobu
  • Profession: Actor
  • Birthdate: 1977-Oct-22
  • Birthplace: Osaka, Japan
  • Height: 176cm
  • Weight: 63kg
  • Star sign: Libra
  • Blood type:
Tapi, bile gurugle2, die ni muslim. betol ke tak aku xpasti la pulak kan.. hehe.. so,what say u? handsome ke tak?   tapi apsal xbanyak gmbar die bila aku gurugle td..xpopular kah die? ade kurang publisiti? hurm.. banyyak soalan tuh..kena pegi jepun ni, face to face ngan matsuo ni..kihkih..okla, chow.
Salam.
 

0 omelan yang prihatin on "Hensemnyeeeeee..."

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal