Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

Ada jugak..hehe

coretan Atin at 10:32 AM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t


eh, hari aku nak kongsi benda yang menarik..(bagi aku la)..hehe..tau tak tadi aku terjumpa facebook yang berkenaan(rujuk gambar di atas)..kenape? apa yang menariknya? ha..ni yang nak bagitau ni. 
korang mesti xtau kan nama pak we kite..(ala-ala manja).. nama die akmal afif.. dan nama aku nor fatini. ha, sekarang cuba teka apakah persamaan dengan nama kami dengan  facebook diatas..ha nampak? aku dah agak dah korang nampak.. terkejut tak? mesti tak kan..kalo aku ye, kompem terkejut. tp xla setaraf ngan beruk kat utan tuh.. hihihi..jadi, facebook diatas telah memberi inspirasi kepada aku untuk menggabungkan nama aku ngan pak we aku..
AFIFATIN 
ha, tengok! da jimat satu perkataan bila digabungkan..kurang penat sikit untuk menulis.. nampak? ha.. mmg teror aku nih.. dapat menggabungkan nama.. sejak dulu lagi jeles aku tengok org gabung2 nama ni.. sbb selalu couple kan, ada persamaan kat nama tuh..so, senang nak gabung.. contoh mcm kawan aku ni gabungan nama dorang MARWAN (Mardiyah + Ikhwan), abg aku ngan isteri beliau EITADI (Ita + Adi)..sape lagi ek? ermmmmmmmmm...ala tetibe jadi xingat...xpela, janji ado contohnye..kihkih..

Sebenarnya xpenting pon benda ni kalo bab couple2 or kawen ke, ianya just suka-suka hati aku yang comel ni..kihkih..=)
oklah, sambung balik wat keje..bye-bye

 

2 omelan yang prihatin on "Ada jugak..hehe"

NiZaM on June 9, 2011 at 10:48 AM said... [Reply]

lisapong...

surisaifulhani..

hahahahahahahaa

Atin on June 9, 2011 at 10:58 AM said... [Reply]

ngadalah epong..
xkena langsung..hahaha..
lisa tu ngan yusri= yusrisa..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal