Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 11, 2011

Luahan hati seorang budak!

coretan Atin at 4:37 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Sejak kebelakangan ini, mood untuk menyiapkan projek master betol2 tak ada. mmg betol2 lost.sejak pulang bercuti lebih seminggu kat kg, gejala malas amat sukar untuk ditangani. tapi walau macam mana pon, aku mmg kena jadi org yang rajin tahap tertinggi. sebab kan aku nak siapkan projek aku ni tepat pada waktunya. uhuk.. doakan aku wahai kawan. sekarang ni projek dah jalan selangkah demi selangkah. belom boleh berlari pecut lagi. aku ada lagi 7 bulan utk aku struggle siapkan projek ni. haish, kalo kita nak waktu tu berjalan lambat, mesti die jadi cepat dan begitulah kalo sebaliknya. uhuk.. aku kena aktifkan diriku.. nak kena abeskan study baru boleh kawen beb.ngahaha..itu jer yg dipikirkan..biasalah umor dah meningkat ni, kena pikir kawen lah..nnti org lain anak dah sepuluh, aku baru terhegeh2 nak timang anak..waaaaa!!! tulun2..okla, gwe cow dulu..daaaa.^-^..

 

0 omelan yang prihatin on "Luahan hati seorang budak!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal