Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 27, 2011

Interesting Blog!

coretan Atin at 3:14 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Semalam aku dan pelajar disini mengikuti satu program yang dianjurkan oleh pihak libarty Uitm iaitu program Medic Online Workshop. General nya program ni kisah mcam mana nak cari jurnal yang dibeli @ subscribe oleh pihak uitm. makanya tak perlulah kami membelinye. pendek kata, mcm mane nak gunakan library online lah..erm, kdg ade jgk rasa bosan bila lost in action. org tu dah sampai kat terengganu, aku baru nak beli tiket bas..hohoho..bosan ah..tp kwn2 aku ni sume kepala giler2, jadinya xdela terasa kebosanan itu. titik!


Aku nak tanya korang ni. penah baca tak atau terserampak dengan BELOG CAP AYAM... blog ni sangatttt popular dengan Dollydle yang super cute.awesome dude..giller comel. aku mmg tangkap leleh tengok dollydle yang die wat. errr, ke korang mmg dah lama tau pasal kisah Belog Cap Ayam ni? *OMG, aku jer yang ketinggalan zaman rupanya* weelll..wateverrrrr...(ikot nada nabil dalam maharaja lawak)

Aku memang kagum giller dengan hasil seni pemilik blog ni. terror betol. aku yang tak nak mengaku tangan bangku pun, cuba lah untuk melukis seperti yang diajar, tapi hasilnya..hampeh2! takyah lakan tempek kat sini, kang mau setahun aku xbukak blog ni..aku xbukak pon, xde org kesah pon..hahaha..takpelah, setelah tersedar dari angan-angan mat jenin, makanya aku hanya mampu menatap dollydle yang comel dalam belog cap ayam tuh.. dan ade duet, aku beli ajerlah..hahaah..

Till then, Tatata..
Prof nak jumpa selasa ni la..huhuhu..
 

0 omelan yang prihatin on "Interesting Blog!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal