Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 25, 2010

saya sedang ber "Mary kay"

coretan Atin at 7:39 AM
Reactions: 
Salam dan selamat siang~~

pagi ni awal tol atin bangun~iyaakk..
so,xtau nak wat ape..jurnal memanggil2 suh selak2 dye..
tp mate ni buat derk jerk depan laptop..
so,kesudahannya blogger jgkla yg menang..

atin nak share sumthing kat u ols..acu cube try test tgk tajuk post atin pg neh..
Mary Kay..
ramai yg xtau Mary kay ni hape..tp ramai jgk yg tau dan mmg sdg ber Mary kay juge~~
Mary kay ni produk skin care dan jgk produk makeup origin dr Dallas Amerika..
ni kire produk import la ni..tp jgn risau sumenye berasaskan tumbuhan..atin bru jer pakai dalm 2 mnggu..skrg dlm proses healing..
Healing Crisis tu mmg term yg slalu akan dengar kalo dalam mary kay ni..
healing crisis tu maksudnye kulit dlm proses perbersihan drpd produk2 dlu yg kiter pakai..
ade yg naek jerwat besar2,ade yg naek bintik2 merah jer, ade yg naek mcm ruam dan ade jgk yg xnaek pape..
skrg ni atin tgh naek ruam2 kat muke..jerawat halus2..dan nak surut da..
yg bagosnye pasal Mary Kay ni kan, kte ade BC kte sndiri..yaitu Beauty Consultant..
pape yg jd kat muke kte, kte akan consult ngn dye..so, BC kte ni akan bg nasihat kat kte ape yg perlu wat, dan ape yg xperlu wat..produk pon BC kte yg suggestkan..
dye x suggest sembarang..
dye akan jmpe kte dlu first, sbb nak tilik muke kte jenis ape..bru dye suggestkan set mn yg kte kena pakai..mula2, atin pegi kat Jaya33 jmpe BC atin ni..Kak Rokie..so, first time jmpe tu atin ingat kak Rokie ni bru 30 sumthing la..rupenye da dkt2 40 da umor dye..malu plak ai rase..
pastu ms jumpe dye tu, dye bg try pakai produk2 dan make up Mary Kay..atin try dan atin puas hati..sbb mmg nak beli pon..ms tu jgk dye bg ilmu tentang mcm mn cuci muke care betol..mcm mn care penjagaan muke yg betol..
Nila BC atin - Kak Rokie..cantik dye..

Produk ni skali beli agak mahal la jgk tp packaging dye dlm botol besar
so, xdela rase sgt..1set maybe dlm 6 bulan mcm tu bru abes..
skrg ni xnampak lg perbezaan ketara sbb atin pon bru pakai..2,3 bln bru nmpak kesan dye..
bukan ape pon, tensyen ngan jerawat yg xtau malu tol nak naek kat muke org..*haish*

so, pape nt atin hupdate*

salam.

Lots Of Love

1 omelan yang prihatin on "saya sedang ber "Mary kay""

♥ balkidz_hunny ♥ on July 26, 2010 at 10:01 AM said... [Reply]

hye dear :) my email honey_gal85@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal