Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 9, 2010

In life, every end is the beginning!!

coretan Atin at 1:43 PM
Reactions: 
Salam hye...

arini atin nak luahkan perasaan yang bercampur baur dlm hati ni...
sronok ade, tanda tny ade, cdey ade, hepi ade..hukhuk
mesti sume xtau kan yg atin akan melanjutkan pelajaran di peringkat master..di uitm shah alam bawah fakulti perubatan...fakulti tu kat blakang hospital sg.buloh...besar dan cantik tmpat dye...
xsabar pon ade ni nk start tugasan tp at the same time takot pon ade..

ari ni plak ari terakhir atin keje sebagai production executive di Tricious Foods Sdn Bhd...
hukhuk...cdey meninggalkan kwn2 kat situ tp apekan daya..terpaksa berkorban demi menimba ilmu sekali lagi...terima kaseh yang xterhingga atin ucapkan tuk warga TRICIOUS FOODS SDN BHD kerana sudi menerima atin bekerja dan atin mintak maaf andai ade yg terkurang dan jg kesilapan atin..hukhuk...

semoga Allah merahmati perjalanan hidup atin..hanya itu yg atin harapkan..

Lots Of Love

4 omelan yang prihatin on "In life, every end is the beginning!!"

aya idaya on July 9, 2010 at 4:32 PM said... [Reply]

Congratz tin dpt smbung blaja~~!! :)
Org kate dunia keje banyak cabaran,
tp dunia belajar pon xkurang hebat cabarannye..lagi2 bile smbung yg lg tinggi skit nieh,,
Jadi, kena kuat semangat yehh!!
*Toxoplasma gondii tu bunyi cm susah jer*
Papepon, jom kita same2 berusaha~~ :P

sugar2 kapas strawberry on July 9, 2010 at 5:02 PM said... [Reply]

fuhhh..buat master tuh!

hihihi..semoga berjaya ye ;)

Atin on July 11, 2010 at 8:06 PM said... [Reply]

aya idaya:
welcome daya...hope everything turn to be good..
erm, dengar cam susah jgk..hukhuk
orait...jom kiter berusaha..xde ape yg jadi penghalang~~

Atin on July 11, 2010 at 8:07 PM said... [Reply]

cik sugar2:
master jer, blom PHD lg..hikhik
btw, tenkiu~~

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal