Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 28, 2010

i laugh until eye water drop!!hahaha...

coretan Atin at 10:45 PM
Reactions: 
salam..

malam ni atin rase nak citer kat korang citer lucu nila...
ni atin tengok kat blog wawa suhaiza la ni...manela ko dpt ni wa..pecah perot gelak...kalah adnan sempit mcm ni..hahaha.
atin ni jd cikgu tusyen bi kan, tp budak2 atin xdela canggih benor smpai pusing2 ayat mcm ni..wakikiki =)jom same2 kiter bace...ape yg korang rase tntang entry ni, sile bg feedback kat atin yep..nak taw jgk ape korang rase..adakah same mcm atin bile terbace mende nih...kihkih..senaman mulut utk malam ni..hahaha

3 omelan yang prihatin on "i laugh until eye water drop!!hahaha..."

Hana on April 29, 2010 at 9:04 AM said... [Reply]

pening kepala baca. BI dia tahap pHD tu. haha =p

Aidi-Safuan on April 30, 2010 at 3:27 PM said... [Reply]

eh, nih cam karangan aidi jer dulu nih. camne bole tersebar plak nih? :p

Zechs on April 30, 2010 at 8:50 PM said... [Reply]

har har har..
lawak beb..

leh tak tlong buang word verify kat komen nih, seksa ar ade menda alah tu.

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal