Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 4, 2010

Bisnes Topup

coretan Atin at 7:46 PM
Reactions: 
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Assalamualaikum w.b.t

[klik sini utk mengetahui lagi]

hai..lame da atin xberceloteh kat sini..ade bende sebenarnye nak kongsi ni..
em, penah dengar x pasal bisnes mymode bisnes topup?kalo dengar jer pasal bisnes topup ni, agak2 ramai x yg berminat dan ingin mencuba?
act, atin baru saje menceburkan diri dalam bidang ni...baru sj jual dalam 4 org dlm 1 hr..
beruntung jgk atin sbb yang belinya dikalangan pekerja2 kat kilang atin..so, senang la cket..dorg support miss dorg ni wat bisnes..hikhik

kenapa atin boleh menjebakkan diri dalam bidang ni?
atin sebenarnye berminat ingin tambah pendapatan sampingan...atin minat jgk nak jual brg2 secara online seperti kebanyakn sahabat2 kiter yang berjaya dalam bisnes internet ni...tp atin belom boleh ketahap ingin menjual brg2 di internet sbb atin belom tau lg pasaran mcm mn kan...kena buat research dlu..
so, atin come out dengan mencuba bisnes topup dlu..sbb hampir separuh rakyat malaysia menggunakan prepaid topup utk telefon kan?so, dptla untung cket kan kat kiter...samela mcm org2 kat kedai jual topup dpt untung cket bile jual topup..
even, xde org nak beli kan..at least kiter boley gunekan topup tu utk diri sendiri...dr kiter beli rm10 kat kedai, melalui jadi agent topup, kiter dpt hrga kurang dr rm10..

usaha utk mencapai kejayaan...walaupon org ckp yang margin jual topup ni cket, tp melalui mymode ni, sistem die menggunakan sistem MLM..kalo ade org dpt masuk bawah kiter, so, kiter dptla bonus..begitula seterusnya...bekerja secara berkumpulan dpt meningkatkan peluang utk mendapatkan pulangan yang lebih besar...

sesiapa yang berminat atau ingin mengetahui dengan lebih lanjut, boley la menghubungi atin di pinksonata_87@yahoo.com..add ym pon boley..atin sedia menolong!! modal permulaan hanya rm65 sahaja...tp kalau rasekan nilai ini besar, atin pon xdapat nak menolong..tiada konsep paksaan dalam bidang ini...sesiapa yang ingin membuat side income, boley mencuba dengan menjadi agent topup...

3 omelan yang prihatin on "Bisnes Topup"

cikmemy on May 9, 2010 at 12:48 AM said... [Reply]

dulu da join da bisnes ni.pastu malas...mymode gak la.huhu

ms.GrEEn on May 9, 2010 at 5:12 AM said... [Reply]

hehe penah jugak join..yup ok kalo wat btui2..somehow kalo btui2 berminat nk expand lagi..jom try madu manuka punyer biznes lak..lagik masyuk insyaAllah:) kalo berminat leh view my blog..http://manukahoneyasli.blogspot.com

EDDY DY on May 12, 2010 at 11:42 PM said... [Reply]

kawan aku ada ikut nih..aku isi prepaid pun dari dia..sng sbb murah...sbb aku kwn dia la...

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal