Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 3, 2009

sambungan penat + exhausted...

coretan Atin at 10:13 PM
Reactions: 
sambungan....

paling lame kerana disebabkan oleh beberapa section yg perlu dilalui dlm intebiu tersebut...hampir ke pukul 12 tgh hr, tp inteview tersebut masih jg blom slesai...perasaan resah menghimpit jiwa...fikiran sudah melayan ke mid valley..bkn teringat nak g dating..ttp teringatkan inteview ke 2 di Asia pacific asiawide pacific..nak pegi inteview mestilah kena tunjukkan attitude yg uummpp..barula org nak amek kiter keje kan???betol x??sesudah selesai inteview, kaki ini dengan tergesa2 terus melangkah mencari hala tujuan seterusnya...tanpa menghiraukan usikan nakal org yg tidak bertamadun, kaki ini terus melangkah...menuju ke rumah Allah utk menunaikan kewajipan sebagai seorg muslim sebelum menuju ke tempat inteview...dan tepat pada jam 2.30, Alhamdulillah..sampai jugak aku ditempat tersebut..dengan dijemput masuk oleh miss jean selaku org yg bertanggungjwb menginteview aku, aku terus melangkah masuk dan menunggu di bilik yang disediakan..aku menunggu dengan perasaan yg bercampur aduk..miss jean is a nice woman and also dedicated...aku ditukarkan ke permohonan jawatan admin disebabkab aku x nak keje outdoor...betol kata org, senyuman mampu mencairkan jiwa seseorg...dengan senyuman yg dilemparkan oleh miss jean, perasaan berdebar td semakin berkurangan dan aku selesa di inteview oleh miss jean...diakhir sesi itu, aku diminta menunggu panggilan utk inteview kali ke2..aku mengucapkan terima kasih dan terus melangkah keluar...pada jam 5 ptg, aku mendapat panggilan lagi dr pembantu miss jean supaya dtg semula pd kol 11 keesokan harinya bersamaan dgn hari ini (3 jun 2009)..dan Alhamdulillah aku diterima bekerja dengan miss jean sebagai admin...aku juga turut melalui 1 lagi inteview sebagai Quality Control pada pkol 3.30 ptg td di natural wellness company di cheras..dengan ditemani oleh kawanku(Adlina), aku menuju ke tempat tersebut dan masih menunggu jawapan drpd company tersebut...tp bg aku, peluang utk mendapatkan keje ni sgt tipis kerana saingannya sgt sengit..hampir berpuluh calon berebut utk 1 jawatan..huhuhuhu..aku juga telah pon berjaya mendapatkan kerja ditempat inteview 1 berhampiran klcc sbg telemarketer..wait and see keje ape yg pilih...and i will reveal it on next monday...

bersambung........

post signature

2 omelan yang prihatin on "sambungan penat + exhausted..."

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on June 4, 2009 at 12:08 AM said... [Reply]

Tahniah!!

Atin on June 4, 2009 at 10:41 PM said... [Reply]

mekaseh epong~~

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal