Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 2, 2009

penat + exhausted

coretan Atin at 11:37 PM
Reactions: 
pengalaman pegi inteview sorg2 td sgt mematangkan dan mendikarikan aku...dengan hanya didropkan di kl sentral, aku pon mneruskanla perjalanan ker klcc utk intebiu tmpat 1.. jam menandakan pkul 7.30 dan ak sudah terpacak dihadapan bangunan company yang aku nak g intebiu iaitu teledirect telecommerce...dengan mate yg mengantok dan perasaan yg terasing di tempat yg sgt maju drpd kg aku d terengganu, aku duduk di suatu tempat yg agak berdekatan dengan korg lalu lalang...sambil termenung melihat klcc yg hanya beberapa meter shj dr ku...org ramai xputus2 lalu lalang..masing2 mngejar masa utk samapi tepat pd masanye di company masing2..aku masih disitu..menunggu dan terus menunggu...dan tepat jam menghampiri ke pkol 9 pg, aku memberanikan diri ke tmpat inteview...sesampai aje di sane, kelihatan hanya aku sahaja yg berbangsa melayu dan yg laen nye indian n chinese..but its okey..we all malaysian rite??inteview kali ni adalah inteview yg pling lame kerana disebabkan oleh ....???hurm..we will continue tomorow key..mate suda kemengantokkan...

daa~~~

post signature

5 omelan yang prihatin on "penat + exhausted"

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on June 3, 2009 at 12:44 AM said... [Reply]

ape daaa ceritera x abes...
nnt susah nk kawen..

Atin on June 3, 2009 at 10:12 PM said... [Reply]

mate da xlarat..sgt penat~~~ nape susa kawen plak???huhuhu

~ ♣ NiZaM ♣ ~ on June 3, 2009 at 10:53 PM said... [Reply]

org tua2 ckp, kerja x abes susah nk kawen..

owhh aku baru perasan, ramai budak mikrob dah ader blog termasuk Dr Naz..

wowwww satu kemajuan..

Atin on June 3, 2009 at 11:16 PM said... [Reply]

ye ker??? mmgla kawen tu susa..kena kumpul duet lg..uissh..bnyak hal nak kena pkir..kan2??

hikhik~~biasela..blog fever..

Anonymous said... [Reply]

nak tanya.. :<
pasal interview ke teledirect telecomerce tu susah ta?

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal