Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 10, 2011

Pameran Dinasour!

coretan Atin at 9:39 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Hari ni aku mengisi hujung minggu depan berkenalan dengan Dinasour purba kala. wah! memang bagos dpt berkenalan dgn dinasour ni. ala, bila cakap jer dinasour mesti org dah tahu kan. mesti ingat Pusat Sains Negara di Bukit Kiara,KL. kepada yang tak tahu, meh aku nak war-warkan kepada org kampung! 

Wahai orang kampung sekalian, bermula 1 Desember 2010 hingga 31 Mei 2011, akan diadakan PAMERAN DINOS ALIVE bermula jam 9pg-5ptg bertempat di Pusat Sains Negara, Bukit Kiara. kalau ada anak-anak or anak sedare, bawakla dorang pegi sana. sbbnya hampir sume tempat ada tempat permainan kanak-kanak.. dush!

kalau waktu aku pegi ni aku berumur 10 tahun atau seangkatan dgnnya, aku maybe akan bersorak kegirangan apabila sampai dan juga pulang. tp memandangkan umur sku sudah lanjut (rahsia), maka sorakan kegirangan tuh hampir2 tak berbunyi.. erk, pape pun. aku happy jer and seronok dpt tengok! maksudnya, bila org duk tanya2 and duk borak2, aku bolehla join semulut.. ngahaha..ha, peasanan yea! kalau masih lagi bergelar pelajar, bolehla bawa student ID.. sbb dpt harga separuh.. murah2! Sale 50% tuh..

oklah, cakap banyak tak guna.. jom layan gegambar yang dah diedit oleh amatur! mintak ibu mengandung jgn duk hadap sgt gambor ni. sbb cam gambar paranormal pulak aku tgk . almaklumlah stengah tempat dalam bilik gelap.. tambah tahap ke-parkinson-nan tangan yang mengambil gambar tambah kualiti gambar yang xberapa elok. handset dah canggih tapi kena pakai DSLR, baru uummph..











 

0 omelan yang prihatin on "Pameran Dinasour!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal