Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 20, 2010

Pengumuman kpd Hajijah...saye telah menyiapkan tugasan kamoo

coretan Atin at 7:47 PM
Reactions: 
Salam...mule2 masuk blog, kena bg salam lah dlu yek...tumpang lalu..(alahai, sopannye anak mak cik)

ha, penat2 balik keje, teros atin terkam laptop neh...menjerit dye kekejutan dgn tuan dye..hakhak..yela, dr td lg duk teringat2 kat tugasan yang diberikan oleh ckgu hajijah...(Attention to eija: semngat tau sy nak wat tag eija ni)..harusla berterima kaseh yea...xnak trime kaseh, mcd pon jadilah..kihkih...gurau jer eija bucuk2 yea..)

orait, sbelom atin ni mula mengarot dan melalut, baekla diteruskan niat atin neh..tugasan yang diberikn oleh eija adalah= menjawab soklan2 panas yang telah dikemukakan...sile beri perhatian sume wahai penumpang2 firefly sume ye..ha, kalo nak tau kan, firefly dekat jer ngan umah atin tau...15 minit da leh smpai..hikhik..mencelah sebentar bersama cit cat..

okey2...fokus2..nk jwab soklan2 ngeri neh~~!!!

1. Siapakah diri saya dirumah

diri saya dirumah??mestila diri saya jgk..xkan saya jd siti nurhaliza kot dirumah..kalo saya jd siti nurhaliza kan, saya xkan pegi mane2 la...mak ajak kuar jln2 pon xnak...sbb bile da kuar rumah, da xjd siti nurhaliza...hahhaa...kelalutan sudah bermula disitu..haiah..act, saya kalo kat rumah, saya adalah saya yg sebenar..im free to do what i want to do..slalunya, terperap jer pon kat umah...kalo membe2 sume balik kg, baru sonok kuar ronggeng..kat umah, pas subuh,saya akan tido sampai matahari tegak, brula bngun mandi..hahaha..slalu kena bebel ngan mak sbb anak dara bngun lambat..haish..skrg da xde kesempatan da nak jd mcm tuh..kalo ade anak sdare kat umah, pagi2 pon da kena kejot..sian che teh..pastu, bngun pagi, pegi jengok kat kedai, ade x nasik ayam mak simpankan..kalo xde, muke akan monyok..merajuk ngan mak...hehehe..skrg, kalo balik,mak mesti simpankan..sbb tau saya suke makan nasik yg mak buat pagi2...*rindu mak*..

2. siapakah diri saya dismping rakan.

saya kalo disamping rakan2 saya, adlah seorang yang sgt suke bergosip dan menggosipkan diri..sgt suke kluar beronggeng dengan rakan2...sgt suke bile kwn2 ajak saya kuar mkn mlm ramai2....pastu sengal2 bersama mereka..saya sgt suke...dan saya rase cdey bile dorg xajak saya...rase mcm x diperlukan..so, haruslah mengajak saya walau dimana kamoo sume akan keluar berjalan2...okey??lagi..saya sgt sensitif dan sgt suke merajuk..merajuk ni dgn rakan2 yang rapat ngan saya...sorry, tp that is sign yang atin boleh be close friend with u..

3. 5 benda yang diidamkan tp xdpt lagi..

*laptop dell kaler pink
*keje yg gaji beribu2 lemon dan atin minat..hukhuk..
*3 bentuk cincin,(cincin merisik,minang dan cincin nikah) belom terlaksana..haruslah disenaraikan..
*blog saya yang ramai pengunjung dan nuffnang pon meningkat dengan mendadaknya...
* one more thing, bila da gaji besar, nak credit card..gaji ciput jgn berangan nak pakai yea fatini adam..

4. siapakah nama pasangan merangkap buah hati dan pengarang jantung

Mohammad Akmal Afif bin Mohd Kamal..my love and the only person who accept me the way iam...and he not easily give up on me..eventhough i awaiz make him *susah hati*..sorry dear, i didn`t mean to do that...skrg kena denda ngan dye sbb boros sgt blanje..huhuhu

5. ceritakan 5 perkara yang saya paling suke tentang dye

1. dye sangaatttttttt baek...its true...sgt baek okey...dye slalu buat perkara yang menggembirakan saye..saya mau jd baek mcm dye..
2. dye cool..xcepat menggelabah..hehee..tp saya pernah nmpak skali dye menggelabah...saya pon lg la menggelabah..tp menggelabah pon, muke mantain jer..haish..but i like ur way dear..
3. dye sgt sayangkan mak abah dye..sgt pentingkan family..family come first before me..kdg, rase jeles jgk, but at the same time, i feel sgt bngga..
4. dye x merokok dan juga x berkokok..kihkih..ni slah satu syarat yg dipenuhi before atin trime dye sbagai pemilik hati
5. dye suke membebel kat saya..yg sy suke dengar dye membebel..dye jrg membebel, sy jer yg slalu membebel dan mengomel..tp bile dye membebel kat saya, saya suke dan kdg rase nak tergelak..btw, i like la dear~~!!
6. ni tambahan ye, (org suh jwb 5, ko ngade2 jerk nak tmbah lg 1 jwpan..mmg dpt markah lbey ni)..dye plg suke sbb dye slalu ucapkan kata2 yang penuh bermakna sehingga membuatkan saya terharu dan menitiskan air mata..he so sweet~~!!!

6. Tarikh membina ikatan
meaning date: 1 November 2008..da setahun lbey da dear~~!!rase mcm bru jer knal abg..i like ur face when u propose that day...still remember..bertempat di Midvalley Megamall.

7. Kenangan pahit bersama pasangan anda
erm, act xde la knangan pahit sgt..tp yg tawar2 cket adela...erm, time gado ngan dye..saya suke sgt cari gado tp bkn sbb saya suke makan gado2..(dgn muka innocent)..bile, saya start a fight, dye pon akan masam muka..saya xsuke bile dye masam muke...ditambah dgn diam seribu bahasa..terseksanya diriku..tp saya akan pujuk balik..dye suka saya pujuk dye..dye pon suke pujuk saya..hehehe

8. Lagu tema cinta

erm, ade ker ek??ade 2 lagu act..eh, 3 lagu...lagu 1 yang dye bagi kat saya..marc terenzi-loved to be loved by you..sgt bermakna kata2 lagu ni..lagu ke2-pon dye yang bagi dan dye nyanyikan masa besday saya tahun lpas..Romance-kuingin kamu..lagu ni sgt touching..first time denga, menitis air mata ku..hukhuk..dan lagu ke3..dr siti nurhaliza-cintamu..

9. apakah perubahan yang saya nak tgk dr dye..

kembali tough..mcm dulu2..hukhuk..but whatever pon, i love u the way you are...really love u..*_*

Tag 10 membe laen..
-Akmal Afif
-Epong
-Ejan
-Shida
-Dya
-zuraifah
nak tag aya idaya ngan wawa tp suda di tag oleh eija...hihihi..
jawab yea rakan2..sape2 yang x tersenarai pon leh jwb jgk...sile2..
Sekian...sudahla tugasan hari nih...hihhii

post signature





3 omelan yang prihatin on "Pengumuman kpd Hajijah...saye telah menyiapkan tugasan kamoo"

eija (iniblogeija) on March 20, 2010 at 10:03 PM said... [Reply]

huhu.....
bagus2...
teringat pulak lagu tuh
"Show me how can I show u
that i love u more than life"

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ on March 21, 2010 at 12:35 AM said... [Reply]

ye....sye sudah jawab tag ini..hehehe

Atin on March 21, 2010 at 8:07 PM said... [Reply]

eija: hehehe..yela, kan atin duk ulang2 denga lagu tu kan...sian ija kena denga lagu same bnyk kali...hehehe


wawa: ehehe...suda bace jgk...

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal