Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 28, 2010

Award-to~~!!

coretan Atin at 2:54 AM
Reactions: 

salam..
rase-rasenye, kalo da tertempek gamba yang berkenaan di atas ni,mesti da boley agak kan ape yang atin nak kongsikan dlm entry ni..waktu skrg tepat menandakan waktu 2:57 minit pagi waktu malaysia...

Award Beautiful Blogger neh mcm xbape nak layak je utk blog atin neh..(ececeh....segan2 plak)..betol kan?btw, atin ucapkan jutaan terima kaseh kpd budak comey yang sudi mendedikasikan award ni kpd blog atin...sila klik sini utk selidik sape bdk comey yang atin maksudkan..hikhik..maceh eija..

menurut bdk comey tu lg, bile da tempek award tuh kat blog, pas tu kena la kongsikan sedikit petua-petua kecantikan...oops, tersalah daa...kongsikan 7 perkara terhangat dipasaran..diulangi terhangat di pasaran yea..bukan terhangat di pasar malam plak...tentang tuan empunya blog yang menerima award Beautiful Blogger neh(BB)..

Here goes, sila bulatkan mate masing2 yea...tuan empunya diri sedang cuba masuk bakul, angkat sendiri------->

1. atin seorang yang berjiwa kental, pintal, dan bermacam tal lagila...setiap dugaan yang dtg dlm hidup atin,atin jadikan sbg pengalaman yang akan mematangkan dan menyedarkan atin bahawa hidup xselalunya indah dan juga xselalunya pahit.
2. atin ni sayangkan family sangat2...n my family is my priority...
3. atin suke belanja org sekeliling bile awal2 bln..tp bila da nk akhir blan, susa betol nak blanje org...da jadi haji bakhil pon ade..hakhak
4. atin suka sgt makan kue teow goreng+laksa penang+teh ais..org yg rapat ngan atin akan tau la...
5. suke beronggeng...xkirela ngan sape2.....kdg ngan en.apip..kdg ngan kawan2...sume sonok..sbb atin ni pantang di ajak berjalan...mesti xtolak punye..kecuali bile ade hal yang xdpt dielakkan..
6. sukakan budak kecik tp bile bdak kecik yang xdikenali ati xreti cket nak maen...tp kalo ngan bdak 2 org tu(anak sdare atin), atin pandaila...da kalah mama dorg da...hehehe
7. suke berblog, suke nak share pape yang jd kat atin...suke bace blog org, pastu gelak2 bile terjumpa ngan blog yang cara penulisan dye boleh masuk raja lawak...pastu mesti klik follow...hihihi..

okey, ckup da 7 perkara...sbenarnye bnyk lg tp yg ni jer yang tersempat taip..hikhikhik

pastu, kena pass plak award neh kat kawan2 blog...atin tujukan utk:
1) Shida
2)Zuraifah
3) mernabila
4) Ejan
5)Epong
6)Dya
dan utk sume blogger2 yang singgah di page ni...award ni utk kamooo...

ok, sehingga berjumpa lg...daaa~~



post signature





0 omelan yang prihatin on "Award-to~~!!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal