Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 21, 2010

Nila kembar saya..caye x??

coretan Atin at 1:10 PM
Reactions: 

Salam..

kali ni atin nak becerita sedikit tentang kembar atin..eh,sejak bile plak atin ni ade kembar...yg atin tau aya idaya adela kembar dye..hehe..atin pon kdg2 teringin jgk nak ade kembar...tgk ade org yang muke same sbijik ngan kiter..amazing kan??

erm, xyah la pecaye ngan propa atin tuh..kihkih..insan yg atin gelarkan kembar atin tuh ialah kakak kesayangan and the only sister i have...prangai atin ngan kakak almost same..tp dye lbeh matang..dye pon sensitif dan cepat jgk nanges same mcm atin..tp kalo gelak, due2 same jer tone nya...hehehe

kakak atin ni sgt sporting orgnye..dye ngan husband dye due2 sporting..kalo xckup duet, serta merta dye akn bg duet..sbb dye sbagai kakak sulong kan...tanggungjawab dye kat family dye x pernah abaikan...kdg2 atin rase kesian jgk kat kakak, ape2 sume dye yang support taw...nseb baek husband dye sgt memahami dan atin anggap husband dye pon mcm abg kandung...

atin sgt sayang kat kakak atin ni...kalo dye mintak tlg ape2, atin sedaya upaya akan tolong selagi mampu...dulu2 masa cuti skolah or cuti mid sem, atin akan jd baby sitter la kat umah dye..anak2 sdare ni, kalo ade sape2 kat umah..mesti xnak pegi umah pengasuh..sbb tula atin jd baby sitter kat umah akak...masakkan mknan tuk bdk..pastu buatkan susu..pastu tgh hr mesti dorg kena tido..atin akan dodoikan smpai dorg tido..sbb kalo xtido, nnti dorg wat hal la..nanges la..pening kpale mak cik...erm, last but not list...i hope my sister will happy all the time with her family....

post signature





4 omelan yang prihatin on "Nila kembar saya..caye x??"

FdausAmad on March 21, 2010 at 4:23 PM said... [Reply]

sis,

cool..

Atin on March 21, 2010 at 4:56 PM said... [Reply]

yup FdausAmad
thanks

sugar2 kapas strawberry on March 22, 2010 at 1:36 PM said... [Reply]

tp my sis da mcm adik sy la plk..hahaha
manja semendang je..

Atin on March 23, 2010 at 8:01 AM said... [Reply]

sugar2 kapas strawberry:
ur sis?kdg2 ade jgk yg mcm tu kan?my sis mmg nmpak mcm my sis..sbb muke dye lg matured...lgpon da kawen kan..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal