Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 24, 2011

Japan lagi?

coretan Atin at 10:53 PM
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t

Apa habaq kwn2 sekalian? lame betol aku x berteleku kat blog ni. skrg bru wireless ni hebat dan mantop sket. dapatla aku bukak blog ni. Pastu tadi merisik khabar la sekejap kat en.nuffnang. alangkah sedih dan pilunya hatiku ini melihatkan traffic blogku.. mmg rekod buruk tuh. naseb baek en.nuffnang ni x block aku punyer blog. kihkih.. tapi xpolah. perasaan dendam berahi aku terhadap blog ni pun x sekuat dulula.. sumimasen en.blog! entah pehal la aku ni senjak 2 menjak ni, suka sgt ngan bhs jepun ni. senang pulak aku duk ingat bhs jepun ni. kalo korea susah sikit even aku suka korea.. x teguh iman betol aku.. seronok aku.. ha, nnti nak blajar ngan sifu aya idaya lah. kawan aku ni mmg da sifu bab2 bhs jepun ni.. sume benda pasal jepun die tau.. kena menuntut ilmu ngan die nnti.. hehe.. 

Ni citer Mei Chan no Shitsuji. Best! kelakar gile beb.. geram aku ngan cite jepun ni. suka menggeletek nak bg aku gelak.. sbb tula aku suka. 

Cite ni pulak tajuk die Attention Please! mengisahkan seorang penyanyi rock yg nak jadi Cabin Attendant sebab secret admire die cakap nak tgk die pakai uniform ni. korang leh bayangkan tak perempuan yg mcm lelaki gaya die tp kena ikot lemah lembut pramugari tuh.. mmg comey giller. citer ni pun kelakar sangat! jgn lupa tonton ek..

yang ni pulak tajuk die Ryuusei no kizuna. mengisahkan 3 org adik beradik yg kehilangan maka bapak die sebab kena bunuh. citer ni pun leh tahan jugak. xbrape kelakar sgt p best la.. hehe.. tonton jugak yea!

eh, tetiba ter review pulak citer jepun yg aku tgk. hehe.. jangan lupa tengok taw.. x menyesal la kalo korang tgk citer kat ats ni. dulu2 pun aku tgk jugak citer jepun ni. mcm Yukan club, Gokusen.. yg laen xingat dah.. okla, bubye!=)
 

2 omelan yang prihatin on "Japan lagi?"

Nobita Sensei on February 24, 2011 at 11:44 PM said... [Reply]

team medical dragon dah tengok? sangat-sangat best.

Atin on February 25, 2011 at 4:03 PM said... [Reply]

belom lg..nak tgk tp xtau nak download kat ne..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal