Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

Fuh! Romantik sgt dah ni..=)

coretan Atin at 3:14 PM
Reactions: 

Assalamualaikum w.b.t


hye ols! hari sabtu yg lepas, aku berkesempatan jugak meneman aka menyebok en.apip pegi hntar brg kat Port Dickson. Weeyyuu! lama sangat dah teringin nak pegi pantai ngan si dia. akhirnya tercapai jugak hasratku ini. so, aku pon bajet romantic kan, maka terhasillah gambar yg bajet2 cute kat ats tuh. tehee~

tapi masa kitorang sampai tuh, dalam pukul 11.30. korang leh bayangkan kalo panas kat PD tu mcm mn. sakit kulit aku kena panahan sang mentari. dahla kulit aku ni mmg da malap, semakin malapla gayanya.. tak berkesempatan pun nak maen air pantai or berkelah kat situ. kami just menghirup udara pantai jer.
pastu pekena asam pedas kat kedai ala-ala kedai perkampungan nelayan. sambil makan, sambil menghirup udara pantai..perh, rasa cam romantik sgt dah.. kahkah.. tp asam pedas tu sedap woo! first time aku mkn asam pedas yg pekat cenggitu.. sbb mak aku wat xmcm tu.. sbb tu first time..hikhik..tp mak masak, still the best! hehe..=)

ok la..see u next time wokey..bubye!

 

0 omelan yang prihatin on "Fuh! Romantik sgt dah ni..=)"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal