Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 21, 2010

coretan Atin at 12:08 PM
Reactions: 
salam di pagi yang indah ini~

wah!! besnye rehat-rehat dan tenangkan diri di hujung minggu ni.. I loike..setelah 2 minggu berturut-turut ain sibuk dengan seminar post graduate kat uitm shah alam..so, mnggu bleyla berehat..mnggu depan plak ade sesi bukak puasa bersama en.bf..hehe

erm, so kali ni atin nak bercerita mengenai MARY KAY lagi..hehe
skrg ni atin dah masuk 1 setengah bulan baru pakai mary kay ni..prubahan ketara belom nampak lg la..atin sangat jeles dgn BC atin iaitu kak rokie..die cantik sgt walaopon lg tua dr atin..malu rasenye kalo tiap kali jumpe die..hukhuk

semalam atin pegi jumpe kak rokie lg..dan atin terserempak dengan isteri kpd Dr Fazley yang baru sajer menjadi BC Mary kay..perh..speaking sajer..xdengar pon die ckp bhs melayu..yela, graduan over de sea kan..anaknye sgt comel..ok!!

mary kay ni sbenarnye ade buat facial FREE untuk kepada sape2 pon..sape yang nak cuba brg2 kosmetik mary kay, boley bgtau atin..atin akan maklumkan pd BC atin..atin baru-baru nak cuba dalam mary kay ni..bkn sj utk mendapatkan kulit yang sihat dan bebas jerawat malah utk menceburkan diri dalam bisnes kecantikan..sbb ni mmg minat atin dari dlu..kalao buat dgn bersungguh-sungguh mmg berbaloi la..

mary kay ni ade jaminan 3 bulan..dlm ms 3 bln tu kalao kte xyakin dan brg tu n still ade 2/3 lg..kite boleh dptkan balik wang kte or tukar dgn set yg lebih sesuai dgn kulit kte..tp BC kte akan consult kte spy tak mudah putus asa..bukan sume org didunia ini dikurniakan kulit yang bebas maslah kan..dengan jerawat, blackhead, whitehead..tp kita boleh usaha utk mendpaatkan kulit yang sihat bebas jerawat..

atin da banyak kali pegi ker ofis mary kay..berjumpa dgn ramai org yang dah berjaya..sume cantik2...atin dlm proses utk mgkaji bisnes mary kay ni..dan setiap kali atin brjumpe dgn BC atin, setiap kali tula pintu hati atin seakan terbuka utk mencuba..atin mmg minat..lame da atin mencari, seakan telah menemui apa yg atin inginkan..dan juga ilmu yang diajar mengenai kecantikan dan juga bisnes..modal permulaan pon bukanlah bebanan rasenye pd sape2 pon..

sesape yang berminat nak cuba facial free, boley emailkan kat atin di pinksonata_87@yahoo.com..

ok u ols..sampai sini sj..jgn segan2 utk hubungi atin ok?


Lot of Lurve

2 omelan yang prihatin on " "

Hana on August 21, 2010 at 2:20 PM said... [Reply]

hai atin... makin sweet blog ni. jap2 BC tu apa? hehe =p

Atin on August 24, 2010 at 7:33 AM said... [Reply]

hai hana...mekaseh2..hihi
BC tu stand for beauty consultant..

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal