Followers

♥Tetamu diundang♥

My Lovely Blog~!!

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 23, 2010

MIHAS 2010!!

coretan Atin at 8:25 PM
Reactions: 

Salam dan bertemu lagi~~=)

malam ni atin nak story cket pasal Mihas yang diadakan di Matrade Exhibition Convention Centre Jalan Duta Kuala Lumpur drpd 23-27 june 2010..
ok, maybe u xtau kan ape tu Mihas and maybe u tau..MIHAS tu stand for Malaysian International Halal Showcase..tahun ni kali ke-7 ianya dianjurkan...yang menariknya pasal Mihas ni, ianya merupakan event yg disertai oleh ngr2 luar...mcm2 ada..makanan, kosmetik, produk kesihatan, farmaseutikal dan mcm2 lagila...sume yg barangan halal...kalo nak tau, kena la dtg tgk yea...

apsal atin beria-ria sgt pasal Mihas ni? sbbnye company atin salah 1 exhibitor utk showcase ni...so, sape2 nak jumpe atau nak tandatgn atin, silala jenguk atin di booth G01 & G02...Tricious Foods Sdn Bhd...under frozen food...(prasan giller...sapela yg nak tndagn atin yg xlaku..hiks..) leh makan pizza free dan lasagna jgk...utk sape2 yg minat makanan ala-ala Italiana..

atin diamanahkan mnjaga booth ni utk ari jumaat dan ahad bersam-sama rakan2 skerja yg laen..first time ni nak mnceburkan diri utk jd exhibitor, teruja giller...tp xtau kepenatan yg akan dirasai nnti...xpela, tu blakang kire..ihiks=)

so, ape yg tnggu lg..cepat2 pakat rmai2 dtg ker Mihas 2010 ni...makan free sambil timba ilmu pasal barangan halal...okes?

ok, berjumpa di sana ye? tata titi tutu...=)

0 omelan yang prihatin on "MIHAS 2010!!"

Related Posts with Thumbnails
 

ღcoretan kisah hidupkuღ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal